Min egen carbonara

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Enkelt och snabblagat. Precis som jag vill ha det !

Ingredienser

  • 6-7 hg pasta
  • 3 pkt bacon
  • 4 ägg
  • 3 dl grädde
  • 3 dl riven ost
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 tsk salt
  • 2-3 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    Koka pastan. Skär under tiden baconet i tärningar och stek knapriga. Vispa ihop ägg, grädde, salt, vitlök, ost, peppar i en skål. Blanda pasta, bacon och äggblandning och värm på snabbt i någon minut.

    Liknande recept

    Kommentarer (6)

    steper 12 maj 2008

    supergott och enkelt att laga!!!!!! Detta är min familjs nya carbonararecept!!!!!!!

    knosan 14 augusti 2008

    mums

    Glitterfia 8 oktober 2008

    Oj, oj, oj så gott detta var, en klar 5:a från mig =) Kommer definitivt göra detta igen, men då minska på pasta mängden. Mvh Glitterfia

    PinkLadie 4 december 2008

    Snabbt, enkelt och gott!!

    Jwanaa 16 april 2010

    En gång lagade jag kyckling carbonara, där behövdes det tre st ägg och vågar aldrig mer laga den igen p.g.a att det blev en äggröra med kycklig i!!! även fast jag älskar carbonara så himmmmmmla mycket. Tror du att man kan köra din recept fast med kyckling? Kram

    Simontennevi 24 juni 2013

    RIKTIGT GOTT!!! En klar femma!

    Relaterade Artiklar

    Pasta carbonara
    En av de italienska pastarätter vi i Sverige kan det italienska namnet...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben