Min egna chokladmousse

Serverar: 4 portioner

Blev överraskande god.

Ingredienser

  • 250 ml mildas vaniljvisp
  • ½ dl vispgrädde
  • 3-4 msk Òboy
  • 12 maränger
  • Ev mandariner på burk (312 g)
  • Instruktioner

    1. Vispa grädden och vaniljvisp med en elvisp så att det blir riktigt krämigt ca 5 minuter minst.Tillsätt sedan Òboy och vispa så pass att det blandas ordentligt.
    2. Servera detta i fyra efterrättsskålar och låt stå i kylen minst 3 timmar.Garnera sedan med 3 krossade maränger i varje skål och ev mandariner. Häll då av vätskan ur mandarinburken innan du lägger i dom.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Chokladmousse
    Det tar inte lång tid att göra den här chokladmoussen, men gör den...

    Desserter
    Jag tycker att desserter hör sommaren till. Eftersom chokladdesserter...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben