Min favoritpasta

Serverar: 2 portioner

Efter en färskpastaperiod och pasta i olika former och färger och smaker har jag nu helt retro återvänt till spaggettins förgyllda världe...

Ingredienser

  • 2 kycklingbröst
  • 1 kruka basilika
  • 100 g hel parmesan
  • 2 vitlöksklyftor
  • Pasta till 2 personer
  • 50 g pinjenötter
  • 1 morot i strimlor
  • 1 röd lök i skivor
  • 1/2 zucchini i strimlor
  • 10 skivade champinjoner
  • Olivolja
  • Flingsalt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Klipp basilikan, pressa vitlökarna, riv parmesanen och blanda med lite olivolja. Snitta kycklingbrösten, banka ut dem en aning, fyll med parmesanblandningen (spara lite till uppläggningen) och rulla ihop dem. Stek dem tills de fått fin färg.
    2. Koka pastan enligt förpacknngen. Strax före den är färdigkokt, låt morots- & zucchinistrimlor koka med.
    3. Fräs rödlöken och svampen. Rosta pinjenötterna tills de fått fin färg.
    4. Blanda pastan med svampen och pinjenötterna. Lägg på kycklingen, toppa med parmesanblandning, salt & färskmald svartpeppar!
    5. Servera

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    ceciiak 16 april 2008

    Låter smaskens. Måste bara prova. Tack för receptet!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben