Ädelost och baconsås
Serverar:
2-3 portioner
Tid:
15 minuter
Jättegod sås till pastan. Enkel och snabb.
Ingredienser
1 pkt bacontärningar
1 liten gul lök
1 klyfta vitlök
4 - 5 färska champinjoner
1 ask Creme bonjour blue cheese ost
Ca 2 dl mjölk
Instruktioner
Fräs den hackade löken och vitlöken i en kastrull och lägg sedan i champinjonerna skuren i bitar och bacontärningarna.
Låt allt få lite färg rör sedan i osten och späd med lite mjölk till lagom konsistens. Krydda ev. med svartpeppar.
Servera till tex. Tagliatelle eller nån annan favoritpasta.
Liknande recept
Ugnspannkaka med spenat, ädelost och bacon
4
40 min
4-6
2
Kycklinggryta med äpple och ädelost
4.3
3-4
1
Pasta med ädelost, cashewnötter och lax
4.9
4
4
Cathrines fyllda champinjoner med ädelost
20 min
10
Pizza med ädelost och bacon
4
Pastasås med ädelost, bacon och ärtor
4
20 min
3-4
2
Fläskfilégryta med ädelost
4.8
4
11
Grönkålspaj med ädelost
5
1 h 30 min
4-6
2
Pastagratäng med salami och ädelost
20 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!