Min Fisk på Risbädd

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Det är en jättegod fiskrätt. Jag tycker den är enkel också. Funkar med laxbitar också, eller rå fisk men då tar det en stund extra i ugnen. :)

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 2-3 abborrar
  • 2-3 påsar Karljohan svampsås
  • ½ tsk citronpeppar
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Koka fisken ,låt den kallna för att sen bena ur den, detta kan göras i förväg.
    2. Koka riset, häll det i en ugnsform, strö på den benade fisken. Medan riset kokar gör man såsen.
    3. Krydda lite med citronpeppar, häll sedan över såsen, toppa med ost. Gratinera i mitten på ugnen på 200 grader i ca 10 minuter eller tills osten är vackert brun.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (2)

    dolores 19 januari 2012

    Gott !!!! Körde med ostekt rödspätta, inte alls dumt.

    kranglin 19 januari 2012

    Dolores så kul att de smakade. :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben