Skala, tärna och fräs rotsakerna, fräs dem mjuka och en aning gyllene på låg värme, (Dock inte löken).
Tillsätt nu den hackade löken och öka värmen.
Stek någon minut under omrörning.
Tillsätt curryn och stek ytterligare nån minut,
Tillsätt nu kycklingköttet, peppar och lagerblad.
Låt detta fräsa någon minut.
Slå på buljongen och grädden, låt detta sjuda under lock ca 15 minuter. Tillsätt persiljan.
Denna soppa har jag lagat ett par gånger nu, tack så mycket för receptet!
jag brukar även tillsätta lite riven (färsk) ingefära, passar bra i förkylningstider!
tack än en gång, denna soppa är en stor favorit för mig!
Denna soppa har jag lagat ett par gånger nu, tack så mycket för receptet! jag brukar även tillsätta lite riven (färsk) ingefära, passar bra i förkylningstider! tack än en gång, denna soppa är en stor favorit för mig!