Min jordgubbspaj

Tid: 30 minuter

En underbar sommarpaj.

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 250 g smör
  • 6 dl vetemjöl
  • 2 dl socker
  • ca. 1 msk potatismjöl
  • 1-2 liter jordgubbar
  • Instruktioner

    Lägg jordgubbar i botten, strö över lite potatismjöl för fastare paj. Rör ihop övriga ingredienser. Strö pajdegen över jordgubbarna och in med de i ugnen 200-225 grader i cirka 20 minuter.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 10 min
    6
    9
    4.8
    1 h 5 min
    6-12
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Jordgubbspaj med kanel och citron
    Kanel och citron smaksätter jordgubbarna till den här läckra pajen. Jo...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben