Min mûsli.

Serverar: 25 portioner

Tid: 25 minuter

Den är helt utan socker och beroendeframkallande.

Ingredienser

  • 5 dl fiberhavregryn
  • 5 dl rågflingor
  • 1 dl solroskärnor
  • 1 msk malen kanel (el mer)
  • ½ tsk malen ingefära
  • 200 gr grovt hackade hasselnötter
  • 50 gr grovt hackade valnötter
  • 0,5 dl vatten
  • 3 msk rapsolja
  • Valfri mängd linfrön
  • Instruktioner

    Blanda alla torra ingridienser utom linfrön i en långpanna. Vattnet och rapsoljan blandas och "kramas" in i müslin. Rostas i 225 grader ca 10-15 minuter. Rör ofta då det lätt bränns vid. Låt svalna och rör i valfri mängd krossade eller hela linfrön. Förvara müslin i en tättslutande burk.

    Liknande recept

    5
    45 min
    1
    1
    45 min
    20
    5
    40 min
    20
    2

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Frukostvanor som varar!
    Det kan kännas både präktigt och barnsligt att uppmuntra till bra f...

    Kokosmjölk
    Kokosmjölk är en basingrediens i det asiatiska köket, att vara utan...

    Fikon
    Godissugen?? Prova ett fikon, det mättar godissuget! Fikon var en m...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben