Minimozzarella
Serverar:
4 portioner
Gott och enkelt till drinken.
Ingredienser
125 g minimozzarellaost
2 dl svarta oliver, tex kalamata eller nicoise
10 vitlöksklyftor skalade och kokade i 10 minuter
Några kvistar färska örter (tex rosmarin basilika
Riktigt god olivolja
Instruktioner
Skala och koka vitlöksklyftorna i 10 minuter.
Blanda mozarella, oliver och vitlöksklyftor i en bunke.
Salta och peppra.
Lägg blandningen och örterna i en ½ liters burk med spännlock.
Fyll upp med en riktigt god olivolja.
Sätt på locket och låt dra i ett dygn.
Håller i någon månad i kylen.
Liknande recept
Italiensk pastasallad
4.5
4
10
Linssallad
8-10
Friterad minimozzarella med sweet chili
Ostfylld persika
20 min
25-30
Ostspett
30 min
4
Färgglada spett
4-6
Tomatterrin med pesto och mozzarella
6
Våfflor med tomat och mozzarella
8
Italienska rulader
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!