Minimozzarella

Serverar: 4 portioner

Gott och enkelt till drinken.

Ingredienser

  • 125 g minimozzarellaost
  • 2 dl svarta oliver, tex kalamata eller nicoise
  • 10 vitlöksklyftor skalade och kokade i 10 minuter
  • Några kvistar färska örter (tex rosmarin basilika
  • Riktigt god olivolja
  • Instruktioner

    1. Skala och koka vitlöksklyftorna i 10 minuter.
    2. Blanda mozarella, oliver och vitlöksklyftor i en bunke.
    3. Salta och peppra.
    4. Lägg blandningen och örterna i en ½ liters burk med spännlock.
    5. Fyll upp med en riktigt god olivolja.
    6. Sätt på locket och låt dra i ett dygn.
    7. Håller i någon månad i kylen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben