Våfflor med tomat och mozzarella

Serverar: 8 portioner

En god våffelrätt med smak av Medelhavet. Innehåller även parmesan och parmaskinka.

Ingredienser

  • 1 sats klassiska våfflor
  • 1 dl hackade örter
  • 1 dl finriven färsk parmesanost
  • 100 g parmaskinka
  • 250 g minimozzarella (2 askar)
  • 1 ask pärltomater, delade
  • ½ kruka basilika
  • 1 dl pesto
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Gör 1 sats våffelsmet enl anv på paketet eller efter eget recept. Blanda ner de hackade örterna och parmesanosten i våffelsmeten och grädda som vanligt.
    2. Arrangera parmaskinka, mozzarella, tomater och basilikablad på våfflorna och droppa över lite pesto. Salta och peppra.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben