Minipajer med svamp och gorgonzola

Serverar: 4 portioner

Snabbgjorda, frasiga små pajer som smakar ljuvligt.

Ingredienser

  • 2 smördegsplattor
  • 1 ägg
  • 50 g champinjoner
  • 75 g gorgonzolaost
  • Garnering
  • Röd paprika
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Tryck ut rundlar i smördegsplattorna med ett mått som är ca 6 cm i diameter. Gör ett lätt avtryck innanför kanten med ett mindre mått. Nagga i den innersta rundeln med en provnål. Pensla med uppvispat ägg.
    3. Ansa och skiva svampen tunt och lägg på rundlarna och strö över gorgonzolaost. Grädda på en plåt med bakplåtspapper mitt i ugnen i ca 10 minuter.
    4. Garnera med paprikabitar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben