Mjölkchokladmuffins - LCHF

Serverar: 6 portioner

Tid: 40 minuter

Jättegodaoch söta muffins för alla som älskar mjölkchoklad och hasselnötter!

Ingredienser

  • 60 gram smör
  • 60 gram sockerfri mjölkchoklad (gärna med hasselnöt)
  • 1 ägg
  • 1 dl mandelmjöl
  • 4 msk hasselnötsmjöl
  • 1 msk kokosmjöl
  • 4 msk riven kokos
  • 8 msk stevia strö
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 krm vaniljpulver
  • 6 msk Chokladhasselnötscréme /nutella
  • Instruktioner

    1. Smält smöret och ta av från plattan. Tillsätt chokladen (helst hackad) och rör om tills den smält. Blanda alla torra ingredienser i en bunke och blanda ner ägget. Rör även ner chokladsmöret. Lägg smeten i sex stycken muffinsformar. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 20 minuter. Låt muffinsarna svalna och gör en liten fördjupning i mitten av muffinsen. Lägg cirka 1 msk nutella i fördjupningen och på muffinsen. Toppa gärna med en chokladbit!
    2. (Nutella görs genom att mixa hasselnötter utan skal, stevia strö, kakao, vaniljpulver och kokosolja.)

    Liknande recept

    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben