Mjuk kardemummakaka

Serverar: 8-10 portioner

Tid: 40 minuter

Jättegod kaka med smak av kardemumma. Lättbakad och lättäten.

Ingredienser

  • 100 g smält smör/margarin
  • 2 dl mjölk
  • 4 dl mjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 dl strösocker
  • 2-3 tsk kardemumma
  • Pärlsocker till garnering
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienser i en skål. Ös över i en smord och bröad form, c:a 1,5 liter. Garnera ovansidan med pärlsocker. Gräddas i 175 grader, c:a 40 minuter tills kakan är torr.
    2. Ät och njut!

    Liknande recept

    4.2
    45 min
    8-10
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben