Serverar: 20 portioner
Tid: 45 minuter
Underbart goda blåbärsrutor som man enkelt bakar i långpannan.
Värm upp ugnen till 175 grader. Smält smöret i en stor kastrull. Ta kastrullen åt sidan när smöret smält, rör ner sockret och äggen, ett i taget. Tillsätt mjöl och vaniljsocker och rör till en jämn smet. Lägg bakplåtspapper i en långpanna, ca 35x25 cm, och bred ut smeten. Strö över blåbären och grädda mitt i ugnen ca 35 minuter. Låt svalna. Skär i bitar och pudra över florsocker (går att utesluta).
Superenkla att göra o supergoda=) Blev väldigt uppskattade av gästerna. Tack för receptet! Kommer att göras flera gånger!
Lättbakad seg och god kaka!
Så fantastiskt goda! Smakar som mandelkakor. Alla jag bjudit dessa på har uppskattat dem väldigt mycket och många har velat ha receptet. En femma från mig! Tack för receptet!
Glömde säga att jag inte hade läst receptet noga första gången, så jag använde en stor långpanna. Men det visade sig att gästerna tyckte att det var det som var så bra, att kakorna blev så lätta och ändå saftiga och mjuksega.