2 dl espressokaffe eller mycket starkt vanligt kaffe
2 gelatinblad
Instruktioner
Blötlägg gelatin i lite kallt vatten. Låt grädden och socker småkoka i 15 minuter under lock. Tillsätt kaffet och de urvattnade gelatinbladen. Låt gelatinet smälta och fördela krämen i små formar eller glas. Låt stå i kyl 2-3 timmar.
Blanda en enkel chokladsås (halv sats)
0,5 dl socker
0,5 dl kakao
0,5 dl vatten
koka allt tillsammans
Servera pannacottan med lite färska bär, hallon, annans, i små skålar bredvid.
Den var väldigt god, men stelnade inte alls som jag hade önskat. Blev lite besviken eftersom jag skulle servera den på nyårsfesten. Nästa gång ska jag 3 eller 4 gelatinblad...
Den var väldigt god, men stelnade inte alls som jag hade önskat. Blev lite besviken eftersom jag skulle servera den på nyårsfesten. Nästa gång ska jag 3 eller 4 gelatinblad...