Mocka och Daimbrownies

Serverar: 24 portioner

Tid: 1 timme

Smakrik.

Ingredienser

  • 200 g margarin
  • 200 g mörk choklad
  • 4 ägg
  • 2½ dl socker
  • finrivet skal av ½ apelsin
  • 2 förp Dubbeldaim
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 tsk snusmalet nescafé
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    1. Smält margarin och choklad. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingredienserna och rör ner tillsammans med apelsinskalet. Vänd till sist ner den hackade daimen.
    2. Grädda i 200 grader ca 20 min i liten långpanna klädd med papper.

    Liknande recept

    2.7
    20 min
    30
    6

    Kommentarer (2)

    kossan 7 augusti 2008

    Jag bytte ut apelsinskalet mot några droppar arrak. Kakan blev mycket god, men det räckte inte med 20 minuter i ugnen.

    kossan 11 augusti 2008

    Måste kommentera en gång till. 2 dagar efter jag gjorde kakan var den ännu godare. Måste bara tacka ännu en gång. Fantastikt god.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben