Möra chokladsnitt

Serverar: 35-40 portioner

Lättbakade och goda chokladkakor med pärlsocker på.

Ingredienser

  • 150 g margarin
  • 1 ½ dl strösocker
  • ½ dl kakao
  • 3 dl vetemjöl
  • 1/4 tsk hjorthornssalt
  • Pensling och garnering
  • Äggvita
  • Pärlsocker
  • Instruktioner

    1. Rör smör och socker. Tillsätt kakao hjorthornssalt och vetemjöl.
    2. Rulla ut degen till fingertjocka längder. Platta till dem något.
    3. Pensla med lätt uppvispad äggvita och strö över pärlsocker.
    4. Grädda i 200* 12-15 min.
    5. Skär i sneda bitar medan de är varma.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    65

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben