Mörka Sandkakor

Serverar: 50-60 portioner

Goda och lätta att göra.

Ingredienser

  • 225 g smör
  • 150 g strösocker
  • 260 g vetemjöl
  • 2 - 3 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver
  • 30 sötmandlar
  • Instruktioner

    1. Bryn smöret lätt, häll upp och lå det kallna, tag ej med bottensatsen. Tillsätt de båda sockersorterna och rör det poröst. ( jag använder elvisp ) Tillsätt vetemjöl och bakpulver.
    2. Låt degen vila en stund. Rullas till runda bollar. Lägg därefter en halv skollad mandel på varje kaka.
    3. Grädda i 175 grader i ca 10 - 15 minuter.
    4. Grädda en provkaka.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben