Morotssallad med Apetinaost

Serverar: 4 portioner

Våga lite vego! Söta morötter, rostade senapsfrön, salt fetaost och frisk ingefära i skön kombination.

Ingredienser

  • 4-5 morötter, ca 500 g
  • 1 gul lök
  • 1 tsk bruna senapsfrön
  • 2 msk smör
  • 1/2 tsk mald ingefära
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 dl grovhackad bladpersilja
  • 200 g Apetinaost
  • Instruktioner

    1. Skala morötterna och löken.
    2. Fräs senapsfrön i smör i en stor stekpanna. Lägg i morötterna och fräs dem i ca 5 min. Rör om då och då. Lägg i löken och låt den fräsa med på slutet. Smaksätt med ingefära, salt och persilja.
    3. Smula över Apetinaosten.

    Liknande recept

    4
    10 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben