Mozzarella och medwurstbatong

Serverar: 1 portioner

Mozzarella och medwurstbatong

Ingredienser

  • 1 baguette
  • 1 tomat
  • 6-8 rödlöksringar
  • 8 skivor pepperoni light
  • 6-8 st färska basilikablad
  • 6-8 skivor mozzarella
  • Örtsås
  • 2-4 msk olivolja
  • 2-3 msk färsk finhackad basilika
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Nypa svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Blanda samman alla ingredienser till örtsåsen.
    2. Skär itu baguetten på längden och bred ut örtsåsen på underdelen av brödet.
    3. Skär tomat och mozzarellaosten i skivor. Rada tomat, mozzarella, pepperoni light och basilika blad på batongen. Sätt ovandelen på baguetten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben