Mozzarellapanerad kycklingfilé

Serverar: 4 portioner

Riktigt gott med mozzarellan

Ingredienser

  • 500 g kycklingfilé
  • Till panering
  • Rågmjöl
  • 2-3 ägg
  • 200 g riven mozzarella
  • Till stekning
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Banka ut kycklingfiléerna till tunna schnitzlar. (bäst mellan plastfolie)
    2. Vispa upp äggen.
    3. Vänd schnitzlarna i rågmjöl sedan ägg och till sist mozzarella.
    4. Hetta upp en stekpanna med olivolja och stek schnitzlarna några minuter på svag värme tills de är genomstekta. Krydda med salt och peppar.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben