Müsliscones med jordgubbskeso och basilika

8 scones 2,5 p per scone. Jordgubbskeso är 1 p per portion.

Ingredienser

  • Müsliscones
  • 2 dl viktVäktarna Müsli Frukt & Bär
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 krm salt
  • 50 g margarin
  • 1 ½ dl lättfil
  • Jordgubbskeso
  • 4 jordgubbar
  • 4 msk keso naturell
  • Färsk basilika
  • Instruktioner

    1. Scones: Blanda alla torra ingredienser. Finfördela fettet i blandningen och tillsätt sist filmjölken. Blanda väl.
    2. Klicka ner smeten i muffinsformar. Grädda muffinsen i nedre delen av ugnen i 250 grader ca 8 min.
    3. Jordgubbskeso 2 portioner: Hacka jordgubbar, blanda dem med keso naturell. Toppa med lite färsk basilika.
    4. Njut sconesen nybakade tillsammans med jordgubbskeson!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben