Murare Anderssons Fläskfilé

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 1 timme

3 st sorters kött som blir en underbar blandning

Ingredienser

  • 500 g blandfärs
  • 1 st fläsk/oxfilé
  • 2 paket bacon
  • 0,5 l grädde
  • peppar
  • salt
  • färska kryddor
  • Instruktioner

    Blanda färsen med grädden och kryddorna. Lägg bacon på ett bakplåtspapper, lägg det som en matta lite omlott.Bre på köttfärsen ca 2-3 cm tjockt. Lägg på filén. Krydda vad du tycker om på filén. Rulla nu ihopa allt, ta tandpetare och sy fast baconet så det inte lossar i ungnen. Sätt in i ungen ca 35-45 min på 200 grader

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben