Tid: 45 minuter
Har fått receptet av en kompis,En jättegod musli som i vårat hus tar slut väldigt fort. Själv utesluter jag den torkade frukten, men det är ju en smaksak.
Blanda alla torrvaror. Blanda vatten och olja, skvätt vätskan över torrvarorna och krama in med handen. Rosta i mitten av ugnen 20.30 min, rör om ofta, minst 3 ggr
Frukostvanor som varar!
Det kan kännas både präktigt och barnsligt att uppmuntra till bra f...
Kokosmjölk
Kokosmjölk är en basingrediens i det asiatiska köket, att vara utan...
Fikon
Godissugen?? Prova ett fikon, det mättar godissuget! Fikon var en m...
Muslin är jättegod. Jag tror att den sista meningen i receptet avser att man ska rosta i ugnen på 200 C i 30 min. Första gången jag gjorde denna musli så rostade jag på en plåt. Det blev dock mycket som blev bränt i kanterna. Ett tips är att använda en stor form av något slag. Jag har använt en tunn teflonklädd metallform.