Musselsås

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 1 stor gul lök
  • 1 msk olja
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1 burk krossade tomater
  • 2 msk vinäger
  • 1 burk musslor à 250 g (givetvis helst färska) 1/2 tsk smulad timjan
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 krm kajennpeppar
  • 1 bunt persilja
  • 4 crabsticks
  • Instruktioner

    Hacka löken, fräs den mjuk i oljan, sätt till pressad vitlök, tomatkross, vinäger, musselspad och kryddor. Koka utan lock i cirka 10 minuter. Vänd ner hackad persilja, crabsticks skurna i bitar samt musslor. Koka upp och smaka av.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben