Mustig fransk kycklingpanna

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Snabbt och gott

Ingredienser

  • 2 skivor strimlat rimmat fläsk
  • 100 g klyftade champinjoner
  • 12 små skalade lökar
  • 1 ½ dl vitt vin
  • 1-2 msk kalvfond
  • 12 körsbärstomater
  • Ca 10 gröna oliver
  • 1 vitlöksklyfta
  • Franska örtkryddor
  • 4 kycklingfiléer
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Stek fläsket, champinjoner och lökar i en stor panna. Häll i vin och kalvfond och ca 2 dl vatten. Lägg ner körsbärstomater , oliver och vitlök. Smaka av med salt,peppar och franska örtkryddor. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Stek dem i en annan panna. Servera dem skivade på en bädd av grönsakerna.
    2. Servera med nykokt pasta eller valfritt ris el potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben