Nötbröd eller kex

lchfmat.se

Ingredienser

  • 30 g linfrö
  • 30 g sötmandel
  • 10 g sesamfrö
  • 5 g fiberhusk
  • 2 ägg
  • 2 msk smält smör
  • ½ tsk salt
  • Instruktioner

    1. Mixa linfrön, sötmandel, sesamfrö, fiberhusk, salt med en mixer, så att det blir till mjöl. Vispa därefter ihop äggen och häll ner mjölblandningen tillsammans med smöret.
    2. Klicka ut på bakplåtspapper, bred ut dina bröd/kex ganska tunt. In i ugnen 150 grader i 20 min. Om du vill ha dom mera som kex stänger du av ugnen och låter dem ligga kvar tills de blivit hårda. Förvara dem i kylen.

    Liknande recept

    4.7
    20
    2
    2 h 30 min
    2
    1 h 15 min
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben