Nötrulltårta med knäckfyllning

Serverar: 1 portioner

Mmmmmm

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 2 dl socker
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 ½ tsk bakpulver
  • 100 g malda nötkärnor
  • Fyllning
  • 100 g smör
  • 1 ½ dl florsocker
  • 1 äggula
  • 50 g sötmandel
  • ½ dl strösocker
  • Instruktioner

    Vispa ägg och socker poröst tillsätt mjölet blandat med bakpulvret samt nötterna grädda kakan på bakpapper i långpanna i 225 grader ca 5 min slå upp kakan på sockrat papper låt kallna. Rör smör och socker samt äggulor smidigt. Låt socker och mandel smälta på ett stekjärn häll upp på smord plåt att kallna bryt och finfördela knäcken och blanda i smörkrämen bred krämen på kakan och rulla ihop den.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben