Nudelsoppa

Serverar: 2 portioner

Nudelsoppa

Ingredienser

  • 125 g lövbiff
  • 1 röd paprika
  • 10 cm purjolök
  • 1 msk smör eller margarin
  • 6 dl vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 100 g äggnudlar
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 dl matyoghurt
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Strimla köttet. Kärna ur paprikan och strimla den och purjolöken. Fräs kött, paprika och purjolök i smör.
    2. Späd med vatten och buljongtärning och koka i 5 minuter. Bryt nudlarna i bitar och lägg ner i soppan.
    3. Koka upp. Rör ut mjölet i yoghurten och rör ner i soppan. Koka i 3 minuter. Smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    nordan71 19 oktober 2010

    Mycket god soppa kommer absolut att göras fler gånger :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben