Nystekt Uerfisk

Serverar: 2 portioner

Tid: 25 minuter

Härligt god fisk som man köper hos fiskhandlaren. Roligt röd med stora ögon,prova den!

Ingredienser

  • 2 st uerfiléer
  • Vetemjöl
  • Ströbröd
  • 1 ägg
  • Smör
  • Olivolja
  • 1 citron
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Instruktioner

    Blanda ihop ströbröd och vetemjöl. Salta och peppra både på fiskfiléerna och paneringen. Panera fisken och stek i en blandning av smör och olivolja. Pressa citronsaft över fisken. Servera med gratinerad potatismos som är smaksatt med dill. Gott till är lättstuvad bladspenat.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    lotten sjöstedt 3 februari 2021

    panerad uer fisk

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben