Ölkorvsspäckad fläskfilé

Serverar: 4-6 portioner

Köttet blir mört och tar mycket smak av ölkorven

Ingredienser

  • 2 ölkorvar i valfri smak
  • 2 fläskfiléer
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Gör ett hål genom hela längden av filéerna. (går bra med en knivslip om du snittar ett hål i ena änden först) Tryck i ölkorvarna i filén. Krydda dem med salt och peppar. Går med fördel bra att grilla ute nu när säsongen snart tar vid... Annars förstek snabbt i stekpannan, sen i ugnen ca 20 min (beroende på storleken) 200 grader Servera med en sallad och valfri potatis/ris eller annat.
    2. Variant; Baka in den i smördeg och gör den i ugnen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben