Ölmarinerad entrecote

Serverar: 4 portioner

Gott på grillen.

Ingredienser

  • 4 skivor entrecote, ca 1 ½ cm tjocka
  • Marinad
  • 1 dl mörkt öl
  • 2 msk olja
  • 1 msk honung
  • 1 tsk kinesisk soja
  • ½ tsk grovmald svartpeppar
  • ½ tsk timjan
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop marinaden. Lägg köttskivorna i en plastpåse och häll i marinaden. Knyt ihop och låt den ligga kallt minst 2-3 timmar.
    2. Låt marinaden droppa av och grilla köttet 2-3 minuter på varje sida. Salta och peppra ev efter grillningen.
    3. Servera med en god sallad, potatissallad och bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben