Oemotståndlig bär- och kiwicoupe

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

En härligt fräsch men ändå söt dessert som går snabbt att svänga ihop. Ur Allers nr 25-26/11.

Ingredienser

  • 2 dl vispgrädde
  • 150 g Kesella
  • 1 msk florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 100 g maränger
  • 4 kiwifrukter
  • 150 g färska blåbär
  • Garnering
  • Färska blad av mynta eller citronmeliss
  • Instruktioner

    1. Vispa grädden och blanda med Kesella, florsocker och vaniljsocker. Krossa marängerna grovt. Skala kiwifrukterna och skär dem i klyftor.
    2. Varva gräddblandningen med kiwiklyftor, blåbär och krossade maränger i höga glas. Avsluta med en klick gräddblandning och toppa med blåbär, kiwi och några blad mynta eller citronmeliss.

    Liknande recept

    5
    20 min
    45-50
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben