Örtkyckling med pasta

Serverar: 4 portioner

På torsdag äts det ärtsoppa på lördag är det fest, men fredag är ändå de dagar som känns bäst, ge mig då kyckling det gillar jag bäst.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 röd chilipeppar
  • 1 tsk oregano
  • 2 msk olja
  • Salt
  • Peppar
  • 4 port pasta, gärna penne
  • 100 g fetaost
  • 2 avokador
  • 1 röd paprika
  • 2 dl mellangrädde eller magrare alternativ
  • Instruktioner

    1. Dela kycklingen på mitten så att du får 4 tunna filéer. Hacka chili och blanda med oregano och olja.
    2. Vänd kycklingen i oljan. Krydda med salt och peppar och stek 5 minuter per sida.
    3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och låt rinna av.
    4. Blanda med smulad fetaost, tärnad avokado, paprika och grädde. Krydda med salt och peppar.
    5. Servera.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben