Jättegod fläskfilé som man inte får nog av. En god potatisgratäng till denna rätt och lyckan är gjord.
Ingredienser
500 g fläskfilé
Matfett
15–20 cocktailtomater
15–20 svarta urkärnade oliver
Färsk timjan
Lag 1
1 l vatten
4 msk salt
1 liten lök
1 tsk svartpepparkorn
1/2 paket djupfrysta örtkryddor provencale
1 citron
Lag 2
1 dl god olivolja
Strimlat skal och pressad saft av 1 citron
1 pressad vitlöksklyfta
Det var det godaste jag ätit någon gång och gästerna jag bjöd det till höll fullkomligt med.
Jättegott!! Vi gjorde en potatisgratäng med västerbottenost i, då vi blev väldigt sugna på båda dina serveringsförslag...
Mycket gott och enkelt att göra. Gjorde stor succé. Kommer att göra denna rätt fler gånger
Gjorde denna som en av mina kötträtter till nyår. Alla gäster tyckte mycket om den, och alla undrade hur jag lyckats få så mör fläskfilé! Något jag aldrig heller, tidigare, lyckats med. Denna kommer definitivt göras igen! En klar 5:a!