Örtsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Annorlunda och jättegod örtsås med italiensk touch. Passar till bla. kyckling, parmaskinka och fläskfilé.

Ingredienser

  • 2 msk honung
  • 2 msk balsamvinäger
  • 2 msk god olivolja
  • ½ tsk salt
  • 4 msk blandade örter (Tex. persilja, timjan, gräslök, basilika)
  • Instruktioner

    Värm honungen i en liten kastrull. Blanda i vinäger, olja, salt och örtkryddor. Låt allt endast smälta samman, ej koka. Serveras med fördel varm alt. ljummen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Quorn
    Quorn är livsmedelsingrediens som ursprungligen kommer från en liten s...

    Potatis del 4
    Här är fortsättningen på höst- och vinterpotatis.Höst och vinterpotati...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben