Örtsås

God sås till sallader, att dippa grönsaker i eller som tillbehör till grillat. Blanda alla ingredienser. Ställ såsen i kylen en timme före servering, så smakerna hinner mogna.

Ingredienser

  • 2 dl Crème Fraiche
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl hackad dill
  • 1 dl hackad gräslök
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 msk riven pepparrot
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Blanda ingredienserna och ställ kallt.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    mickis67 6 augusti 2009

    Detta var supergott. Använde såsen till fisk och det gick hem hos alla.

    Relaterade Artiklar

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Quorn
    Quorn är livsmedelsingrediens som ursprungligen kommer från en liten s...

    Potatis del 4
    Här är fortsättningen på höst- och vinterpotatis.Höst och vinterpotati...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben