Örtsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Speciellt god till fisk men passar också till annat.

Ingredienser

  • 2 dl crème fraiche
  • 1 msk timjan (finhackad)
  • 2 msk basilika (finhackad)
  • 2 msk persilja (finhackad)
  • 2 tsk citronjuice
  • ½ tsk honung (flytande)
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Mixa alla ingredienser i en matberedare eller med mixerstav i en skål.
    2. Smaka av med salt och peppar.
    3. Serveras helst kall.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Quorn
    Quorn är livsmedelsingrediens som ursprungligen kommer från en liten s...

    Potatis del 4
    Här är fortsättningen på höst- och vinterpotatis.Höst och vinterpotati...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben