Örtvåffla med löjrom

Serverar: 4 portioner

Våfflor är så gott! Här är goda och lätta våfflor att bjuda på som förrätt kanske...

Ingredienser

  • 1 pkt Våffelmix
  • 2 dl hackade färska örter
  • 1 röd lök, hackad
  • Löjrom
  • Crème fraiche
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Rör samman våffelsmeten enligt anvisning på förpackningen.
    2. Låt sedan smeten svälla minst 15 minuter. Blanda i de hackade örtkryddorna.
    3. Grädda våfflorna och dela i små hjärtan och toppa med créme fraiche, rom, hackad lök och lite dill.
    4. Tips: Du kan även smaksätta våffelmixen med rivna rödbetor eller morötter, tinad hackad spenat.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    mogran 1 april 2011

    Fantastiskt gott, men löjrom är löjligt dyrt 2000 kronor kilot.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben