Olivparisare med äpple och rucolasallad
Serverar:
4 portioner
Köttfärsbiff med bröd och sallad.
Ingredienser
1 dl svarta oliver utan kärnor
500 g lammfärs
1 ägg
½ dl vatten
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 pressad vitlöksklyfta
Toastbröd
Smör
Rucolasallad
Äpple
Instruktioner
Hacka oliverna. Blanda dem med lammfärs, ägg, vatten, kryddor och vitlök. Rör smeten jämn, forma till 4 biffar och stek dem ca 5 minuter på var sida.
Stek 4 toastbröd hastigt i smör. Fördela biffarna på bröden och servera med en fräsch sallad av rucola och äpple.
Liknande recept
Röd vinbärssylt med äpple
10
Ugnspannkaka med bacon och äpplen
4.9
50 min
4
4
Älgstek med äpple och lök
3.6
1 h
4
2
Grovt bröd med äpple och youghurt.
4.6
1 h 20 min
2
14
Kycklinggryta med äpple och ädelost
4.3
3-4
1
Rotfruktssallad på höjden med Chévre, Honungsstekta Äpplen och Blomkålscréme
40 min
4
Ugnskyckling med rotsaker och äpple
1 h 10 min
3-4
Mos på potatis och äpplen
5
4
Geléfyllda äpplen
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!