Olivparisare med äpple och rucolasallad

Serverar: 4 portioner

Köttfärsbiff med bröd och sallad.

Ingredienser

  • 1 dl svarta oliver utan kärnor
  • 500 g lammfärs
  • 1 ägg
  • ½ dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Toastbröd
  • Smör
  • Rucolasallad
  • Äpple
  • Instruktioner

    1. Hacka oliverna. Blanda dem med lammfärs, ägg, vatten, kryddor och vitlök. Rör smeten jämn, forma till 4 biffar och stek dem ca 5 minuter på var sida.
    2. Stek 4 toastbröd hastigt i smör. Fördela biffarna på bröden och servera med en fräsch sallad av rucola och äpple.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben