Omelett med medelhavsfyllning

Serverar: 4 portioner

Perfekt rätt när tiden är knapp. 462 kalorier per portion

Ingredienser

  • 2 askar körsbärstomater, á 250g
  • 1 msk + 2 msk olivolja
  • 4 tunna skivor lufttorkad skinka 80g
  • 8 ägg
  • 1½ dl vatten
  • 3 krm salt
  • 1 förp mozzarellaost, 125g
  • 12-16 svarta oliver
  • 1 krm mald svartpeppar
  • ½ påse rucola, á 80g
  • Instruktioner

    1. Halvera tomaterna, fräs dem i 1 msk olja 2 minuter. strimla skinkan och ställ åt sidan. Blanda ägg, vatten och salt. Stek omeletten i två stekpannor med 1 msk olja/panna ca ½ minut.
    2. Riv och strö hälften av osten över omeletten. Stek tills den stannat och har en krämig yta. Toppa med tomater, skinka, oliver och resterande ost. Peppra och servera med rucolan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben