Omelett med räktopp

Serverar: 10 portioner

Äggande gott!

Ingredienser

  • 6 ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • Salt
  • 1 dl gröna ärtor
  • Topping
  • 2 hackade salladslökar
  • 200 g skalade räkor
  • ½-1 tsk hackad chili
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk olivolja
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader 1. Vispa samman ägg, vispgrädde och lite salt, rör ner ärtorna. 2.Lägg ett bakpapper i en form ca 15x20 cm, och häll i äggsmeten. Grädda i ugnen ca 20 min tills omeletten stelnat och den börjar få lite fin färg. Låt svalna. 3.Skär upp i ca 10 bitar. 4.Topping: Hacka salladslöken och fräs den tillsammans med räkor, chili och pressad vitlök i oljan i en stekpanna. Fördela på omelettbtarna och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben