Omelett med rostat rågbröd och juice

Serverar: 1 portioner

Energi 334 kcal Fett 19 g Protein 17 g Kolhydrat 46 g Fibrer 8 g

Ingredienser

  • 1 ägg
  • 1 äggvita
  • 1 tomat
  • 1 soltorkad tomat
  • ½ röd paprika
  • ¼ lök
  • 2 droppar olja
  • Salt
  • Peppar
  • Purjolök
  • ½ bit rågbröd
  • 1 apelsin
  • Instruktioner

    1. Vispa ägget tillsammans med den extra vitan. Hacka tomat, paprika och lök. Blanda ner i äggmassan, salta och peppra.
    2. Pensla en panna med 2 droppar olja och stek äggmassan på låg värme i 15 minuter tills omeletten är fast. Strö över lite purjolök.
    3. Rosta rågbrödet och servera det till omeletten. Pressa apelsinen och drick juicen till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben