Omelett med rostat rågbröd och juice
Serverar:
1 portioner
Energi 334 kcal Fett 19 g Protein 17 g Kolhydrat 46 g Fibrer 8 g
Ingredienser
1 ägg
1 äggvita
1 tomat
1 soltorkad tomat
½ röd paprika
¼ lök
2 droppar olja
Salt
Peppar
Purjolök
½ bit rågbröd
1 apelsin
Instruktioner
Vispa ägget tillsammans med den extra vitan. Hacka tomat, paprika och lök. Blanda ner i äggmassan, salta och peppra.
Pensla en panna med 2 droppar olja och stek äggmassan på låg värme i 15 minuter tills omeletten är fast. Strö över lite purjolök.
Rosta rågbrödet och servera det till omeletten. Pressa apelsinen och drick juicen till.
Liknande recept
Rostade grönsaker
20 min
4
1
Havrebollar med juice
5
15-40
1
Tortilla Española // Spansk omelett
25 min
4
God omelett med lök, ansjovis och oliver
40 min
2-3
Spansk omelett
30 min
2
Maya´s Rågbröd med lingon
4.7
1 h 10 min
10-12
1
Bröd med rostade grejor
4.7
2 h 30 min
2
2
Chokladtårta med rostad mandel
4
10
Rågbröd från Falkenberg
4
20
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!