Omelett med sardiner och grönt

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

437 kcal/person

Ingredienser

  • 8 ägg
  • 4 msk vatten
  • Salt
  • Peppar
  • 12 sardiner i olja
  • 1 msk margarin
  • 3 tomater
  • 2 dl finhackad purjolök
  • 50 g ruccolasallad
  • 4 skivor rågsiktsbröd
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg, vatten och kryddor.
    2. Smält margarinet i en stekpanna. När det fått lite färg, häll i hälften av smeten. Skrapa med en gaffel så att all smet blir stekt. Omeletten ska vara krämig när den är färdig.
    3. För över den på en tallrik.
    4. Gör likadant med resten av smeten.
    5. Lägg fisk, skivad tomat, finskuren purjolök och ruccola på ena halvan av båda omeletterna. Vik över den andra halvan.
    6. Servera med bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben