Omelett med strimlad skinka och purjolök

Serverar: 4 portioner

Vanlig fransk omelett med skink- och purjolöksfyllning.

Ingredienser

  • 6 ägg
  • Ca 2 dl mjölk
  • 1 krm salt
  • ½ krm nymald svartpeppar
  • 100 g skinka
  • 10 cm purjolök
  • ½+1 msk smör
  • Instruktioner

    1. Blanda ägg, mjölk,salt och peppar.
    2. Strimla och fräs skinka samt purjolök i smör. Ta upp och håll det varmt på ett fat.
    3. hetta upp smör i en stor stekpanna gärna med släppöättbelägning och häll i äggsmeten. Rör om och stek omeletten tills ovansidan börjar stelna. Häll skinka och purjofräs på ena halvan av omeletten och vik över den andra. Servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben