Omelett mexicana

Serverar: 4 portioner

Omelett mexicana

Ingredienser

  • 1 liten purjolök
  • 2 msk margarin
  • 2 ½ dl djupfrysta majskorn
  • ½ röd chilifrukt
  • 4 ägg
  • 3 msk vatten
  • 1 ½ msk Touch of taste grönsaksfond
  • ½ tsk salt
  • Malen svartpeppar
  • 3 skivade tomater
  • Oregano
  • Instruktioner

    1. Ansa, snitta, skölj och skär purjolöken i tunna skivor. Mjukfräs purjolöken i margarin i en stekpanna på svag värme. Häll av spadet på majskornen.
    2. Dela chilifrukten, ta bort kärnorna och skär den fint. Rör ner majs och chilifrukt i stekpannan, krydda med grönsaksfond, salt och peppar. Vispa ihop ägg och vatten och häll över grönsakerna. Stick i smeten med en gaffel så att lös smet kan rinna ned och stelna.
    3. Skiva och lägg på tomaterna. Strö över oregano. Serveras ur stekpannan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben