Omelett- och ansjovisrulle med dillfärskost och rökt lax

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En trevlig liten rätt som passar fint på påskbuffén

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 1 msk grädde
  • 2 skarpsills-ansjovisfiléer (mosade med en gaffel)
  • 1 msk lite dill (grovhackad)
  • Dillfärskost
  • 0.5 dl färskost
  • En handfull dill (grovhackad)
  • 4 skivor kallrökt lax
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop ägg och grädde och tillsätt en nypa salt. Stek en tunn omelett på svag värme i en teflonpanna (bara på en sida). När äggen i omeletten helt stannat stjälp upp på skärbräda.
    2. Mosa ihop ansjovis och dill, bred ut detta på omeletten och rulla ihop till en rulle. Skär rullen i tjocka skivor.
    3. Blanda färskost, peppar och dill. Klicka ut färskosten på omelettskivorna. Stansa ut fyra rundlar av laxskivorna och lägg dem ovanpå färskosten. Servera

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben