Omelettwraps med kyckling och curry

Serverar: 4 portioner

Att göra wraps av tunna omeletter är perfekt för Gi-fantasten som undviker kolhydrater. Stek låt kallna och fyll med ost, skinka, kyckling, lax m.m

Ingredienser

  • 8 ägg
  • 8 msk vatten
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Smör till stekning
  • Fyllning
  • ½ grillad kyckling
  • 1 dl gräddfil
  • 2 msk majonnäs
  • 1 tsk curry
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 2 tomater
  • 1 cm gurka
  • 3 dl strimlad isbergssallad
  • Instruktioner

    1. Knäck ägg i en skål och blanda med vatten. Strö på lite salt och vitpeppar. Hetta upp en stekpanna med smör och grädda en wrap i taget. Låt kallna.
    2. Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar. Blanda kyckling, gräddfil, majonnäs och curry i en skål. Smaka av med salt och peppar. SKär tomater och gurka i skivor.
    3. Fyll en omelettwraps med kycklingröra och grönsaker. Vik ihop och linda folie eller smörgåspapper runt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben