Serverar: 2 portioner
Tid: 30 minuter
Asiatisk touch
Strimla kycklingfiléen. Skala och hacka vitlöken. Skär auberginen i bitar. Fräs grön currypaste i rapsoljan 1 minut. Tillsätt kycklingen och låt bryna 2 minuter. Tillsätt aubergine och vitlök och fräs ytterligare någon minut. Häll på kokosmjölk, asiatisk fisksås och farinsocker och låt koka 5 minuter, eller tills kycklingen är färdig. Smaka av med färskpressad limejuice. Strö över hackad koriander eller thai-basilika och servera med ris (gärna Jasmin).
Kokosmjölk
Kokosmjölk är en basingrediens i det asiatiska köket, att vara utan...
Gott av kyckling
Kyckling är verkligen en favorit, god, enkel och så användbar. Här får...
Potatis - möjligheternas rotfrukt
Potatis har fått oförtjänt dåligt rykte de senaste åren. Hederlig pota...