Serverar: 4 portioner
Tid: 20 minuter
Enkel mager och god vardagsmat som passar alla. Istället för köttfärssås ibland..
Skölj och strimla purjolök och vitkål. Bryn färs, lök o vitkål i matfett i en stekpanna på medelstark värme. Tillsätt ingefära, spiskummin, hackad vitlök, soja och buljong. Låt alltsammans koka på svag värme under lock, ca 10 minuter. Tillsätt böngroddar och strimlad paprika, låt dem bli genomvarma. Smaksätt med salt och peppar. Servera med kokt spagetti och gärna en sallad.
Woka
Kineserna sägerb chow och amerikanderna stir fry. Andra svänger sig...
Nötter
Tyvärr är det alltför många som är allergiska mot denna godsak. Idag h...
Jättegott och enkelt, perfekt när man kommer hem från jobb och har lite bråttom.
Den är så god, kanske godare än vanlig köttfärssås.
En klar favorit! Blir ännu godare med champinjoner i!